Thursday, November 5, 2009

::5 years::

dulu,

masa sekolah menengah.

i kasi diri i 5 years

to see and seek apape lah.

to make my life better.

now,5 years is coming to an end.

what i have gained?

*ok,except weight*

seems after 5 years,

i am getting better i guess.

lol.bagus2.

ok,

i kasi diri i samapi 30th of november

je untuk apape yang patut.

then,starting from the first of next month,

nak tak nak,

kau kena buat sesuatu perempuan.

serius.

ya.hati dan otak

bersatu padu bercakap ni.

serius.

ok,ok.

kasi i masa

untuk

enjoy hidup di bawah minda separa sedar dulu.

nanti i akan bangun,

dan apa-apalah.

ini perjanjian dengan diri sendiri.

lol.

ok,serius serius.

ya,

bila bangun dari mimpi tadi,

i dah sedar

*separuh sedar*

i tak suka dah mimpi time tidur.

bullshit sket.

*maknanya separuh masih suka.wtf*

dulu,

tidur merupakan the sweet escape.

untuk mendapatkan mimpi yang best.

now,

bila dapat mimpi yang best,

rasa wtf.

it's not even real.

i am going to get myself

the real deal now onwards.

in the real fucking world.

the safe nest is no longer comforting.

shit.

inilah bila kau independent.

nak tak nak kau kena terus independent.

walau rasa fuckep up macam mana pun,

kena jugak.

time di manja dan di belai belai sudah habis.

the hours of reason is over,

jadi tidak perlu reason kan.

ya,

sudah ubah fikiran juga.

tak nak ambil anak angkat juga.

susah.

lol.

matang kah?

entah.

soalan yang tak perlu ditanya dan tak perlu dijawab.

0 Comments: