Wednesday, November 4, 2009

::perkara-perkara penting::

ya,kena start diet.

lepas ni nak main buaian dekat taman.

eh,main buai je boleh kurus tak.

lol.

so,next year,

pakcik nak kawen,

and abg sham pun nak kawen..

baju tuk pakcik kawen belum cari.

kami sekeluarga mula-mula sepakat nak pakai ala-ala

arab gitu..

berjubah.

haahahahaha.

tapi mama menolak cadangan itu.

ok,i kena buat baju yang tahan lasak.

sebab nanti kena mengejar nabil dan hana.

ya,kena kumpul duit juga

sebab dah janji dengan mama untuk

sponsor satu hantaran untuk pakcik.

tengok,

baik hati anak buah die ni.

wajib kasi lagi duit raya.

*walaupun tahu pasti dah tak dapat dah.isk2*

seronoknya

keluarga hj mad ripin & hjh kamariah semakin membesar.

dan i,

akan menjadi kakak sedara paling tua dalam famili.

first cucu kan.

cis,

duit raya pasti kena start bagi tahun depan nih.

kasi sorang singgit cukup kan kan.

oh,hari ni selera makan i sudah kembali normal.

makan banyak betul..

happy sungguh dapat makan nasi

*baru satu hari je kot tak makan nasi*

rasa macam dah sepluh tahun tak makan nasi ni..lol

mungkin sebab stress dah habis,

jadi dah berselera makan.

siap drive tru mekdi tadi.yummeh!

tak sabar nk jumpe mun,fyra n zuret.

lamenye tak jumpe..

dulu,

time mun dok bangsar,

almost everyday ajak die pegi midvalley.

bangun tdo je call mun,

ajak pegi mid.

now,semua dah area subang+shah alam+klang,

susah sket.

mahal.kena bayar tol.hahahaa..

tapi mesti nak jumpe jugak.

oh,barang-barang baru kemas sikit je..

banyak nye nak kena bawak balik..

(T_T)

malasmalasmalas.

4 Comments:

Afra Yuri said...

haha frankly speaking i love staying in bangsar weehhhh!senang sket nk kua ngan ko.ade train etc.blk pon bole mlm2. duk kat sini mcm in prison oh tolonglah bina train skang juge!perhaps i need my own car haha

thetalkingsnail said...

::ko suh penduduk tmpt ko sign petition buat lrt kt situ.oh,mungkin bandar putra adalah prison dalam taman perhaps.lol::

Afra Yuri said...

aku dengar nak buat train nnti.sambungan lrt.siap 2012 kot. durhh lame tu

thetalkingsnail said...

::camtue,by the time train siap,kau da drive kete sndiri da.da tak panang lrt2 tue sume.haha::