Sunday, December 20, 2009

::monday blues::

ceh,title kunun macam tak best je monday..

best je kot..

duk rumah,surf internet like 24/7.

ya,hapdet blog panjang-panjang..

da macam online diary ni..heheheh

yay,

operation convo has started..

bwahaha..

tapi i tak boleh kasitau la ape tue..

hehehehe..

lamenye lagi nak tunggu convocation..

8 bulan lagi..

penantian satu penyiksaan kan kan..

haha..

daddy cakap he's not coming to my convo..

haha..hopefully,

daddy buat lawak yang tak lawak je la kan..

kalau daddy tade,

sape lagi nak dtg ni..haha..

tak sabar nak convo dengan kawan-kawan..

oh,

i masih dalam mood bercuti..

jadi masih malas mau hantar resume ke mana-mana..

ya la..

habis exam,pindah rumah,

then terus pegi ganu..

tade rest pun..

ni baru nak rest puas-puas jap..

nak berfoya-foya sampai lebam..

hehehehe..

nanti da keje tak bole nak ponteng-ponteng kan kan..

tak bole tgk seunggi n jiwon selalu da..hehe

~toodles

0 Comments: