Sunday, December 20, 2009

::reflection::

tahun baru masihi dah makin hampir..

dan i rasa,

sesuai la buat i imbas balik

semua ups and downs sepanjang hidup ni..

mane tahu umur tak panjang..

so far,

buat salah memang tak boleh lari la kan.lol.

i'm hoping to change to be a better person slowly,

bukan la change diri i jadi orang lain..

tapi change perkara-perkara yang patut diubah je..

things that make me who i am,

i will never change them..

it's me..i tak akan ubah myself jadi orang lain

walau queen elizebeth nk tukar tempat dengan i pun

*echeche*

of all the good and bad things that happened

through out the years,

i have no regrets..

well,

bende yang tak berapa baik,

sape lah yang suka kan..

if anyone can turn back the clock,

semua pun nak baik-baik je..

but,without flaws,

we will never appreciate what comes upon us later..

kan.

and for the first time in my life..

my birthday present..

i tak nak mintak apape pun..

ya..

cukuplah ape yang ade ni..

i feel contented dengan semua yang ada di sekeliling i..

hehe..tenkiu everyone..syg semua orang..!!

ya,ya,tiada hadiah untuk kamu ok..

sayang terlebih je i bagi.bwahahaha.

over the years,

i have made some new friends..

and walau perkembangan membuat kawan baru

sangatlah sedikit..

tapi yang penting adalah kualiti..bukan kuantiti..

kan kan..

masih ingat joey from new kids on the block,

lagu solo die tak ingat lah ape tajuk..

lebih kurang macam ni..

"don't you ever wish..you are someone else.."

"you are meant to be..the way you are exactly.."

ah-ha.lepas nyanyi baru teringat-->"stay the same"

remember, no one can diminished you,but yourself.

i used to have friends yang gelakkan dan memperkecilkan

impian i yang satu ni..haha..tak boleh kasitau..

rahsia..

deep down inside..

tue la yang i akan terus cari seumur hidup ni ;P

HEHEHEHEHE.

you see,

it's good to dreams,

as from there is the birth of actions..

don't be afraid to be different from others around you..

i know i am a freak in some way..

bwahahaha..and i feel good about it..

and yes,

i wanted to say this..

seunggi comel gile ok!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

macam nak menjerit tengok seunggi dalam

2 days 1 night tadi!!!

seunggi!!!!sarang heyo!!!!!!!

*dengan nada korea paling gedik i*

~toodles

0 Comments: