Thursday, December 24, 2009

::thurs,24th::

oh,thursday!!

i love thursday a lot!!!

dari dulu lagi i memang suke thursday sangat2!

i rasa macam thursday is meant for me..bwahahha..

ok,hari khamis ya.bukan orang yang bernama khamis.

mind you.

ok,ok,

i rasa hepi sangat hari ni.

ya,extra hepi.

i ate mcchicken hari ni.

fuh.set besar you.

habis diet i..

bwahaha..

sedap pulak tu.

and murah ok.

sebab promotion during lunch hour kan kat mcdodo,

so large only rm7.50!!!

oh,sangat lah rasa blessed bile dapat makan mcdodo.

huhuhuh.

ya la,one month in ganu and terpaksa berpisah dengan mcdodo,

urgghh,

until me,chacha and yaya selambe pg k.terengganu from marang

semata2 nk makan prosperity ok.haha

and balik lambat then kena tulis nama pulak tue.

hahaha..

pastu nyorok2 naik bilik tak nak kasi penghuluwati nampak.

omg,that nite sangatla hillarious!but it was all worth it!

prosperity mmg sedap la..

tapi pedas le mak ngah.

i kalau black paper tak gemar sangat..

hehe

ok,i'm going for a holiday tomorrow with my family.

my atuk nenek paklang punya family pun ada ni.

the reason why mama cakap pegi langkawi

adalah kerana atuk tak penah pegi lagi.

he's been to indon and not langkawi.

my mak wan has been to langkawi but not indon.

bole tak..

tue la pi ikot rombongan jkkk kampung ni sume.lol.

ya,

i pun da tersangat la lame tak jejakkan kaki ke langkawi.

ok la tu.

pulau redang pun masih tutup.

langkawi pun belasah je la..

hopefully i tak kena buli dengan my little kajen,wahida.

die mmg kaki buli..God,help me!!(T_T)

ok, i wanna pack all my stuff.

hopefully,

tiada lagi losen yang kena dikorbankan macam di krabi.

lol.

c u guys on monday!!

i'll eat the chocs for you ok semua.

kelas i kan kan ~;p

~toodles

1 Comment:

nadia said...

Hey..maybe aku balik kl after aku balik dari langkawi nanti..nak stay seremban lama sikit for good.Hahaha..take care..jangan makan choc banyak sgt..ingat visi dan misi..