Tuesday, December 29, 2009

::tues,29th::

holla people.

i'm back.

alhamdulillah.safe and sound.*wink*

so,langkawi,

not bad.ok la.

except for the "kena buli" part

oleh seorang budak berusia 6 tahun.

-_-"

ya,segarang-garang saya,

kalah pada budak-budak.

ok,i tak shopping ape2 pun kat sane.

beli selendang je.

and and jumpe biskut hello panda kat sane ok!!!!

ha,ape lagi i terus beli 2 kotak besar!

hepi gile masuk kedai ,ternampak hello panda!

strawberry flavor.lagi i suke!

huuu...tau tau je hello panda ni selamatkan i.

i tak makan choc pun.malas.

beli pun tidak.sebab nanti cair jadi malas.

hehehe..

kat sini pun banyak.same je.

nanti nak makan baru beli.echeche.

seperti biase,

i yang memang selalu hepi ni,

extra hepi hari ni.weee!!!

hehehehe..

rasa blessed sangat-sangat.

bwahahaha..

lagi-lagi,

semalam tgk minho (shinee) kat tv.

aaa.....cutesy!!!!!!!!!!!!!!

me and zuret da plan nk p korea 2011.

so,2010,

simpan duit,keje banyak2,dapat duit banyak2,

lepas tu,pegi korea..

cari lee seunggi dan jiwon

dan wonbin dan minho dan dan banyak lagi lah!

ee..perempuan ni memang eksaited terlebih.lol.

~toodles~

0 Comments: