Friday, January 8, 2010

::9th jan 2010::

mata dah berat.

sleepy.

but,

i still could not sleep.

i was hoping to hang out with my friends tomorrow,

but tak sure lg.semua bz.hehe.

tp,

i have made up my mind.

kalau tak keluar dgn my friends pun,

i am going out no matter what.

ya,

jalan-jalan.hari-hari lepak pavi boring jugak ni.

macam nak buat road trip,

pegi melaka ke.

or or penang ke.

kan!

yeah,my baby "B" belum pernah pergi penang.

it would be romantic if we go for our first alone trip together.

bwahaha.

tapi tayar da haus la..

tak tukar lagi.isk2.

kesian die.

duduk diam-diam kat parking,

pun ada orang langgar.

i sabar.

ye C,sabar.

tunggu lah nanti i dah beli bulldozer,

semua kereta kat dalam kawasan ni i langgar.

hamek!!

*ya..berangan.abaikan perempuan ini*

oohh,

i havent got myself any birthday present yet.

walau dah sebulan kan.lol.

i'm thinking of getting a necklace

that has my name on it.

nak beli emas

may may ke tang-->tak dok duit

so,a suitable option for me would be silver.

kan kan.

kalau platinum lagi mantap lah.bwahaha.

*ya,ya..teruskan berangan*

i'm so used of wearing necklace,

bila tak pakai..rasa kosong..

macam bila tak pakai anklet,

rasa macam dunia sunyi sepi..

hahaha..

i selalu pakai necklace yang ada tiny star as the pendant.

ya,i sangat lah suka star dulu.

kalau tanya i suka apa sekarang..

mesti tak boleh jawab..

sebab..hurm..

tatau la..

dah malas nak suka apape kot ;p

hehehehe*gedik ah gedik*

so,

i just wanted to have a necklace that say"coleen" on it.

tulisan simpul2 tue..i mmg suka lah!xD

*ya,kumpul duit ok perempuan*

i dah lame tak buy something for myself,

i mean,

giving myself a gift or something..

ya,

oleh sebab kalau nak amek lesen PADI

bulan empat ni tak sempat kan nk kumpul duit,

so,

i'm thinking about getting myself another book

(ya,thomas's book is great,tapi tragic)

i want a book that is simple and honest.

that's all.

specifically,about life.

ok,ekceli,tak sure lg..

tapi hopefully,

macam khaled hosseini's novel..

a novel that speaks to me.

than again..

maybe all i need is a vacation.

5 days 4 nights.

melampau tak?tak kan..

i just wanna sleep by the beach,

atas pasir putih halus mulus.

sambil dengar bunyi ombak yang memecah pantai..

eee..bestnye..

udara yang super awesome..segar bugar..

ya,i rindu redang.

redang,tak rindu i ke..dengar tak???

kalau hari-hari i semangat macam ni.

ya,tak mustahil i pg redang sorg2 ni..

hehehehehehehhe....

i miss you redang..i miss you so much!!

kalau boleh peluk,dah lame i peluk lah!lol.

hei..the longer i'm jobless..

the longer it takes to migrate to aussie or nz right.

-_-"

you know,

nowadays,

i always addressed my self as

"24"-->my age.

though i only entered 23 last dec.but,what the heck right.lol.

it's just a way of reminding myself,

that i'm older,

in a way,i should be wiser and have sense of maturity.

hehe.i'm trying to simplified my life.

even when i'm trying to sleep,

back then,i used to fantasize about anything,

to ignite sweet dreams.

but,now,i felt it's more appropriate to just

think about me sleeping among the clouds.

*kau bajet kau care bears lah perempuan*

ok,that doesn't make any sense at all right.bwahaha.

oh,ramainye orang kawen kan..

this month satu,next month satu lg.

ya,bila tengok pic my schoolmate yang baru kawen last year,

husband die bawak pg honeymoon dekat maldives,

dalam hati kau akan berbunyi begini

"some people are just plain lucky"

*mulut wajib muncung sampai boleh gantung hanger*

ya,bertuah empunya badan.

tahniah ,tahniah!

i rasa,mungkin tak lama lagi i akan phobia

dengan perkataan "marriage/wedding/kahwin"

bwahaha.*gelak dalam hati sahaja*

~toodles

2 Comments:

nadia said...

orang pun tak kasi la bday present dia..nanti eh..

thetalkingsnail said...

hehe..xpe2,tak kisah pun.xD