Sunday, January 31, 2010

::geletek kecil::

3 things about fesbuk

yang buat i turn off bila log in

adalah

1)pillow fight.

eh,dah berkurun lah application tue.

jangan semak kan lagi wall i boleh tak?

2) *(&^*&%^%^#

ok,yang ni i tak boleh state pasal ape.

sebab sekarang ni rakyat malaysia dah semakin perihatin

dengan hak sebagai manusia.

jadi,i tak boleh cakap.nanti kena "S*m*n".

eh,kalau macam tue,

i pun boleh *tut* orang kan.

bwahaha.

3) etc.

ni pun tak boleh cakap juga.

nanti kena *tut*.

bwahaha.actually,

takde bende pun.

ingat tak post i pasal sakit perut tu.

dimana perkara yang tak baik tue memang

i letak no 1.

yang baik tue no 2,

sebab dia adalah baik baik baik aje.

macam drugs.

buat i high.

and the feelings will linger there endlessly.

macam gula-gula masam manis.

sedap kan.

umpama i dah jumpa savior i.

angel.mungkin.

tapi i tak suka guna perkataan mungkin.

sebab dalam keje i pun,

mungkin tu menggambarkan penipuan.

tak pasti.

sama ada yes or no.

jadi,

ya,

dia bukan angel i.

lebih kepada prince charming.

kalau angel,

pasti kaki i akan terangkat saat i dengan dia.

*berangan lah kau perempuan*

p/s-i pun masih tak jumpa angel i ni.lol.cane?

mari nyanyi "haven't met you yet"-micheal buble.

0 Comments: