Wednesday, February 10, 2010

::bebola api::

i dengan yaya ade project baru.

1) belajar macam mana nak ngorat lelaki

2)flirting is the way to live.

i dengan yaya tak pandai nak pikat lelaki.

hadeh.

memang menunggu dipikat oleh lelaki yang tak kunjung tiba.

*ade tu ade la,tapi tidak menepati cita rasa.lol*

project ni project sampingan sahaja.

haha.untuk panduan dan amalan pada masa akan datang.

banyak boleh belajar ni bukan.

bagus untuk dipraktikan bila sudah berumah tangga.XD

i rasa,

perempuan sekarang jangan takut dilabel timba cari perigi.

ramai je dah jadi timba sekarang.

nak tunggu,

sampai ke tua lah alamatnya andalusia.ada paham??hehehe

even i baca dalam buku,

*banyak sangat tips dari buku perempuan ni kan*

jodoh tak sampai sendiri,

kena usaha.dengar tue.lol.

i rasa kan,

i percaya karma,

tapi i rasa,hukum tuhan tu berbeza dari karma.

jadi i tak takut nak rampas suami orang atau boyfriend orang.

ye lah.

mane tahu jodoh i dengan dato' mana-mana ke,

tan sri ke,

sultan ke

*echeche*

dah lelaki single banyak ghay.nk buat cemana kan.lol.

i nak jadi bini no 4.

bongsu gitu.

boleh jadi madu kesayangan.

dan juga bini kesayangan.

sebab tecik lagi.tomei kan.*wink*

*tolong lempang i sekarang.gile mengeja ke hape nih gedik*

ya,i sekarang rasa,

perempuan patut masuk jarum.

patut gedik,

flirtatious,delicious,dan sewaktu dengannya.

patut keluarkan kuku tajam,

senyuman menggoda,

dalam erti kata yang high klas gitu.

aww,

panas!

kena belajar dari mata.

sebab dari mata turun ke hati.

kemudian suara.

dengan orang yang kau suka,

suara kena manja lebih tak lebih sangat.

dengan yang tak suka,tak payah nak manja-manja.

buang masa.

cari prospek yang berbaloi.

yang tak berbaloi tak payah.

berbaloi bukan dari segi harta ok,

dari segi kasih sayang.

kalau ada kesenangan,itu bonus.

hehehehe.

kalau tak berjaya,

cuba lagi sampai dapat.

usaha teras kejayaan.

satu lagi,

jangan endahkan ape orang cakap.

yang nak hidup kau,bukan dia orang.

jadi,siap-siap lah jaga laki/boypren kamu orang

semua.

nak pikat lelaki yang berpunya nih,fuhlawei.

thrill die.pergh..

*ape macam adnan sempit je i cakap nih*

"high market men,are those who are not available."

dengan kening terangkat sebelah,nada menggoda,

senyum simpul,usik rambut sikit guna jari dengan gaya manja.

oh abang,adik tidur dulu ya..*kenyit mata*

p/s:cerita ini adalah rekaan semata-mata,tiada kaitan dengan yang hidup

atau pun yang mati. XD

0 Comments: