Thursday, February 11, 2010

::friday!!::

heee..

i memang senantiasa happy.

hari ni dah masuk hari jumaat.

yay!!

hari ni i boleh pakai jeans pergi office,

lepas tue time makan boleh makan nasi lemak ayam

*dah order td*

lepas tue boleh lepak dengan yaya dan mungkin chacha juga sampai lebam.

tomok nk kena tunggu die kerja plak.

haha.

sekarang die dah jadi suri rumah sepenuh masa,

susah betul nak jumpa dia.

kena basuh baju/pinggan jemur kain.

hahaha.

lawak lah kau nih.

siap kasitau berapa gaji die tau

daily pay lagi.hahaha

rindulah nak tengok cerita hantu dengan.

hari tu tdo rumah nora tak sempat nak tengok hantu tue keluar pun.

banyak hutan rimba je.

hantu tak ada.

macam tengok discovery channel ok.

sampai i tertido2.

lol.

nanti kita tengok phobiaaa nora!!!!

i dah ready nak amek cuti untuk bulan 7 nie.hehehehe

sarawak bebeh!!!

i dah tanya bakal bos i.

yayay!!

hopefully,

by july.,

body i akan fit into the bikini.lol.

toodles~

0 Comments: