Friday, February 19, 2010

::hye saturday!::

oh,

my previously blank laptop screen is now ok.

normal.macam biasa.

Thank God.

tak payah nak hantar repair.

xD

hari ni sangat freak out.

bangun je tengok dah cerah.

terus terkejut.

dah lambat pergi kerja!!

sekali baru teringat lah.

hari ni hari sabtu.

fuh..lega.

esok ada karaoke session with kat red box with

the monyets.

next week pula ada bowling session with office mates.

-_-"

pokai la lepas ni..

huhu.

semalam sanggup oh i tak turun lunch

semata-mata nak main game.

addicted betul.

jumpa kau hari isnin ni azada!

alamak.

kerja malam la (x_x)

memang nak suruh bapa ku amik di ampang park la..boleh tak.

tapi kesian pula nanti bapa penat.

park kereta kat lrt station pun mahal oh.

kat area kl mau 7 ringgit.

kat luar sket dalam 3 ringgit la paling murah.

nak bawa kereta adui minyak.

boleh kurus oh bagi kereta dan telefon makan sahaja.

dua-dua pun makan duit sahaja.

i mau green technology.

pakai daun atau rumput je.

~toodles

0 Comments: