Friday, February 26, 2010

::kari ayam?::

oh,

sangat annoying bila

orang cakap dekat kau

"baru belajar berdikari ke."

muka i akan terus jadi straight.

dan satu soalan dalam kepala akan keluar.

apakah?

jadi selama ini,i bukan lah hidup berdikari mungkin?

oh oh,jadi spoil brat kot.

dimanjakan semua orang..

i tak pernah keluar rumah seorang diri

tanpa berteman..

tak pernah drive kereta sendiri.

semua mesti tumpang orang atau orang drive kan

atau orang lain ambil.

tak pernah naik public transport juga.

apa itu public transport??*wink wink*

and oh,jalan kaki tu apa?

i tak pernah jalan kaki ok.

*bam!*<-- dengan gaya segedik mungkin.

and and,

all this while,

i selalu tiada masalah.

kalau ada,

mesti i dengan muka comel

pergi ke mak bapak i,

dan membuat muka ala-ala nak nangis

suruh diorang selesaikan.

oh,

bertuahnya hidup kan.

i memang tak pernah merasa kesusahan hidup.

ye tak.

susah tu macam mana ye,

makanan ke?

semua nya senang je dalam hidup i.

oh my,lucky me.

i don't even know how to spell danger.

lol.

tergolek-golek i gelak ok.

sampai semua tempat dalam rumah pun

dah habis golek ni.

bwahaha.

so,now you know,

why i don't like to talk to people?

sebab akan ada soalan pandai macam ni satu.

soalan lain kau jangan cakap lah.

sampai i boleh recite every single word.

if they come from people

who don't know you thoroughly,

it's fine.

tapi kalau datang dari orang yang kau ingat,

patut dah kenal kau,

sangat lah buat kau nak ketawa sampai mati.

mari sambung ketawa.

0 Comments: