Monday, February 8, 2010

::melaka trip::

jeah!!

las weekend,

me,nowa n zezerd,

went back to our hometown melaka,

to attend our friend's wedding.

"congratulation pora!!!"

dia adalah sangat cantik sekali.

berseri2..hehe.

and and,

she married her long time bf of 10 years ok!

sepuluh tahun menyemai kasih,

akhirnya ke jinjang pelamin jua..

*eh,macam tak masuk je pantun aku*

so,at her wedding,

met a few kawan sekolah dulu

borak2,

and answered a few killing questions

*you know lah kan,umur macam ni tanya soalan ape*

akak malas nak layan kalau orang tanya soalan peribadi ni,

akak lagi suka kalau orang tanya pasal career akak ke

*bercareerlah sangat kan.lol*

then,after melantak dekat rumah orang kahwin,

malam tue,

me,nowa and her family,etie and her sister yang rupa macham umie nazeera,

pegi makan dekat "nakhoda"

yang terletak di tempat makan ikan bakar yang terapung itu.

sangat super sedap.

lagi2,aunty raha belanja.

mekaseh daune keladi.hehehehe.

and i makan sangat banyak.

nasi lemak,fried squid,sweet sour fish,

kupang black pepper,butter prawn yang terbaik ah,

ketam dan air apple yang menyegarkan.

fufufufu..

and seronoklah berborak sama etie yang

dah 10 tahun tak jumpa.

kira jejak kasih la kt situ.lol.

the trip was awesome!!

lame sangat tak balik melaka,

dah banyak perubahan,

jalan pun dah tak ingat.hehehehe

thanks to liz's family yang bg i tumpang rumah die for 3 days 2 nights.

and thanks to nowa's family juga.

semua datanglah makan ke nakhoda di umbai ok!!

*tolong promote!!*

nanti i upload pics.skang nk pg keje.

~toodles

2 Comments:

Anonymous said...

Kanak-Kanak MGHS ye?

-C- said...

::a'ah.:)::