Thursday, February 25, 2010

::sweet::

kt ofis tadi,

borak-borak dengan ada office mate i ni,

muda setahun dari i.

sebab birthday dia yang baru je lepas,

dia dapat 7 days free talktime.

fuh,

terus call awek dia..

baru pukul 9.45 pm,

awek dia tidur pula..

isk.

kesian pula member i ni.

dia cakap,

everytime call awek dia tak angkat pulak..

ye la..

awek dia keje office hour.

pagi sampai petang..

die shift.

tapi kalau i la kan.

fuh fuh fuh,

dah bf call,

angkat je la kan.

some people don't know how lucky they're right.

macam harry silver.

hish.

tak suka betul i pada dia.

oh,

i tengah baca tony parsons-man and boy

sekarang ni.

and harry silver is the prime character.

jadi emo ok baca buku ni.

i sangat emo.

sampai ada satu part tu,

harry cheat on his wife.

ada one night stand

dengan office mate dia

yang bernama siobhan.

*ee,tak suka dia*

si siobhan ni tak menggedik pun dengan harry,

tapi ada one night tu,

harry hantar dia balik,

siobhan ajak dia singgah rumah.

konon nak minum kopi.

*kepala lutut dia*

then,

it all started with a kiss,

and terjadilah one night stand.

tapi siobhan ok je.

no strings attached lah konon.

suka sama suka.

ke gersang sama gersang.

ee.tak suka betul si harry ni.

wife dah la lawa.

ada anak sorang.

dah kawin ok si harry ni.

balik rumah dia tipu bini dia,

dia cakap tido kat ofis.

padan muka dia.kantoi dengan wife dia.

siobhan tinggalkan message kat fon harry.

fon si harry ni gina(wife dia) pinjam.

harry balik rumah,

wife dia tengah kemas beg,

bawak anak dia keluar dari rumah itu.

go gina!!go!!

si harry siap cakap lagi,

"it was a mistake.a terrible mistake"

"it didnt mean a thing"

and gina said,

"don't you understand that makes it worse"

faham tak?

sebab bagi lelaki,

sewenang-wenangnya sahaja

dia buat dan cakap itu tiada makna.

jadi neXt time dia buat pun,

stil tiada makna.

"yang penting i dengan siapa sekarang..dengan you kan baby"

ingat ayat di atas??

macam tue la.

faham?

they made things look so easy to them.

kira nya,semua tiada harga dan makna lah.

apa yang ada makna pada mereka ye agak-agak?

and gina left for good.

i loike gina!

stupid harry.

lepas tu padan muka kena buang kerja.

you know when people said

scandals always occured at the work place.

it does.

just take precaution.

lelaki perempuan.sama je.

lol.

you know why?

sebab yang si suami/bf

memang saje nak test saham.

kalau si isteri,

sebab kecewa dengan laki dia yang berbuat demikian,

jadi dia pun nak cari lah tempat bergantung yang baru.

yang si gf/single ladies,

sebab ade orang yang tackle tu hensem pulak,

saham tengah bagus,

layan je lah.

lol.

remember,

people cheat because there're tons of people

who are willing to cheat with them.

i pun tak berani lah nak cakap i tak kan buat.

ye lah.

mane tau,

kalau memang dah takdir.

kan.

nak buat macam mana.

ingat,

Takdir itu jawapan.

tapi tak tahulah.

suratan atau alasan.

~toodles

p/s:i havent finish this book yet.later kita sambung ok. ;D

0 Comments: