Friday, February 19, 2010

::tgi friday!::

yeah!!!

thank god it's friday!

bukan i makan kt tgi pun ok.

haha.

tak nak ah.

tak sedap.

chillis lagi sedap.

oh,itu bukan ceritanya.

hari ini sangat segar bugar kerana

i minum nestlo(nescafe 2 in 1 campur milo 6 sudu)

err..mane tak membersar dengan sihat kan.

haha.

dan hari ni sangat happy pergi ofis sebab malam tadi pukul 9 lebih

sampai rumah terus tidur.

pukul 6.12 am baru bangun.

fuh.

best gile tidur

setelah 2 hari letih sangat.

*ceh,macam keje buruh*

and for the first time,

time keje terlentok-lentok tidur

time QA induction.

mintak-mintak dia tak persan i tdo.

malu ah kalau orang nampak.

lol.

tapi yang bestnye time tidur,

boleh menulis lagi tu..

tapi bukak mata tgk tulisan

caca marba lah weh.

takde rupa dah.

dah la kat ofis i memang game freak.

main game 24/7 sementara tunggu trainer masuk.

sekarang tengah syiok main posh boutique dengan

azada kot nama die.

azada nih superb.

thrill habis.

menguji minda betul.

i macam sugar high betul lah hari ni.

dah la 2 hari berturut-turut bungkus keropok lekor

kemudian sorok dalam beg.

hehehehe.

lempang i sket.minggu ni dah 3 kali makan keropok lekor.

habis lah..

habislah!

1 Comment:

nand nasyari said...

btol2..chili's lg best..ngahahah ;P