Friday, March 26, 2010

::oh yesterday!::

so,

after sampai je ofis semalam,

terus jumpa hr and pulangkan softphone

and access card.

trainer i cool gile!

the coolest lah!

walau emo-emo jugak.lol

oleh sebab semalam last day,

jadi i macam happy gile,

bole borak-borak dengan another trainer

yang selama ni

tak bercakap pun..

haha.

tgk2,die pun orang melaka.

baguslah.

i ayer keroh,trainer i merlimau,

and trainer seorang lagi tu klebang.

geng sekampung!hahaha

acara akhir dipenuhi dengan sesi bergambar dan membahan trainer

tercapai cite-cite i dan yaya nak amik gamabr dengan trainer.

hahahaha.

trainer i ni super kewl sebab

time i nk pg sg,

die yang bagi green light suruh amek mc je..

kool sangat!

nanti gaji da masuk,

me and yaya nak belanje en comel ni.

ok,en comel da cakap nk keep in touch.

me and yaya da rancang nak kluar dengan die.

date bertiga je..

hahahahaha

xde la kan..

saje je..

seronok bahan orang yang pemalu nih.

kitorang memang bahan die kaw-kaw

sampai tersipu-sipu.

haha.

birthday en comel bulan 6.

jadi nanti nak ajak kawan-kawan sekelas hang out same2

and selebret besday en comel.

the rest of the day

adalah melepaking di wondermilk sama yaya and yoi.

then yoi belanje tgk cite the lovely bones.

huhuu.tenkiu yoi,sayang kamu!

then,

me and yaya cam biase menghabiskan sisa-sisa

waktu bersama

kat curve.

ye la..pas ni da jarang dapat jumpe

*isk..isk*

pasti rindu pillow talk .hahaha..

chacha pun da start keje,

huhu..i sorang je tade lagi.

heeeehee..

~toodles~

0 Comments: