Thursday, April 29, 2010

::dilemma::

i dalam dilema.

kalau delima kan bagus.

i mean buah delima.

boleh makan.

sedap.lol.

i got a call from shin-etsu company

for an interview next week.

how????

before this time free,

sunyi je tade panggilan.

now,

time ada,

tak free lah pulak nanti.

nk reshedule tak boleh pulak.

T_T

tapi i pun rasa macam tidak mahu pergi..

lol.actually,tak ingat pun bila apply.

jadi process engineer.

okokokokok..mesti main apply je nih

*dalam hati berbicara,chewah*

tak ingat la..

jadi,

i fikir mesti tak dapat.

hahahaha.

dah la kat shah alam..

so..isk..isk..

i terpaksa lupakan sahaja..

tak pelah..

semoga ada rezeki lain yang datang..

dan oh,

semoga i tidak main rembat je apply keje bukan-bukan.

nanti tak pasal-pasal tak tau nak jawab ape time interview.

*grin*

Tuesday, April 27, 2010

::there's nothing fair in life::

people always said,

that life is not fair,

but in a way,

it is..

i have come to a point where

i 'm just fed up,

and got tired by all the

"this this this.."

"that that that.."

so,

if a person happen to say to me that

what i do is not fair,

then i just have to say,

"who said it is.life is never fair.are you nuts?"

there you go.

a almost perfect answer.

we should live like we're dying.

that is all we have to remember.

and sushi.

damn.

they're good.

now i'm craving for one.

Thursday, April 22, 2010

::lately::

yeah.

lately,

i'm very lazy to update.

bwahaha..

what to do.

oh oh..

i got some updates to jot here!

okok..

yesterday,

*macam essay ni pulak*

semalam me and machik gaga

went to ou jalan-jalan.

now,

except area damansara,

area kl and subang kami dah bosan.

tapi,

jalan-jalan without hala tuju di ou pun bosan juga.

so we end up at ikea makan meat balls!!!!! yang super marveles!

and and we watched "date night".

omg!!!

that movie was super awesome!!

it's super hillarious..

i don't know bout you guys..

but for me,

i can't stop laughing

from the beginning till end.

oh,fyi.

if you planning to watch it on your first date,

REMEMBER!

that is a very bad idea.

you will laugh terribly and might as well

let out a snort in the process.

*luckily,i didnt.lol*

it was a very refreshing night i had!

hehehehehe..

dah lama tak tengok wayang,

jadi,

you know..

loser lah weii..

bayangkan..

i havent go on a date for a freaking 8 months dude!!

gile loser!!

you know,

i terasa sangat lah merindui zaman muda remaja..

bila ada orang bagi kau lagu semua jadah itu,

comment dekat friendster bagai-bagai,

itulah inilah..

great eh..

made you feel so young.

now,

jangan haraplah kau nak dapat semua itu.

itu namanya fantasi.

childish.

tidak professional.

semua yang kau nampak,dengar kau tak boleh

sentuh.

hanya boleh fahamkan dan diam.

eh,eh,dah menyimpang.

okok.

actually,

i nak cakap,

someone,

gave me a song..

dia nyanyi sendiri,pakai gitar.

lagu "dealova".

terus i rasa macam sesak nafas.

jantung terhenti 1 saat.

dalam banyak-banyak lagu,

jangan kau bagi lagu tu.

sebab kau akan bunuh i.

lol.

macam ape kejadah lagu tu boleh bunuh-bunuh eh.

literally ok..mane ade betul-betul.

*tepuk dahi sekarang*

it was a very bad choice of song.

munking sebab sekarang

i layan paramore.bwahaha.

lol.ok,kelakar.lalalala

but it was nice of him.

thank you.

sudah lama tiada orang bagi lagu-lagu pada i.

ya la..dah tua kan..zaman muda sudah berakhir -_-"

ok,next.

as usual.

the only question that no one should ask me

is about marriage.

jangan tanya soalan kawen.

itu soalan mintak penyepak.

faham.

i bosan.bosanbosanbosan faham.

macam tak ada soalan lain nak tanya.

rasa macam nak masukkan penyapu dalam mulut

puaka-puaka yang bertanya.

baik kau tanya,

hari selasa beli sepuluh meatballs bayar berapa?

dengan senang hati i akan cakap,

siap buat announcement 10 kali.

rm9.00 je.

ok,

i nak tengok tv.

tv dah rindu i.

hehehehe

i sangat super happy entah tak tahu kenapa.

maybe sebab dah nak time of the month.

jadi,malam ni malam yang baik.

esok,mula lah ribut taufan emosi tak habis-habis.

)*(*^%$#@Q.

ok,ok,tengok.

Monday, April 19, 2010

::thank you::

hari ni manager datang

secara mengejut.

dang.

nasib baik tak kena tangkap basah

tengah main henpon.

ahaha.

eche.

riang ria disney hari ni.

tadi manager tanya tak mau jadi permanent ke..

eche.

siap panggil i sayang..

kelas gitu.

eh,dia pompuan ok..

chinese lady yang cun nya lah..!!

ee,nasib i perempuan,

kalau tak dah lama ngorat.

lol.

heeehee..baru 2 mgu keje bos suruh jadi permanent.

hikhik.

than you bos sebab puji i lebih2.

padahal bos tak tau i

asyik berangan 24 jam.

*evil laugh*

i mungkin tak mahu.

tapi thank you bos,

for making my day.

mesti you ingat i baru habis spm kan.

bluekbluek!!

*kasi la i berangan muda 5 minit*

~_~

::what can i say::

ok,

banyak betul lah error in every post.

hahaha

da malas nak betulkan.

jadi,

bila kamu semua baca dan jadi mereng

sebab baca tulisan mereng blog ni

jangan mara ye..

nanti kena jual.

~toodles ;D

Saturday, April 17, 2010

::bibim bap::

all this while,

belum pernah ada orang yang cakap

i bimbo direct to my face.

ni ha.

ade seorang budak yang bernama m je yang berani.

and,i pun gelak je.lol.

because i knew,

she was right.

i know m,i know.

and semua orang yang lain pun

walau mulut cakap lain,

dalam hati still panggil i bimbo jugak

tapi kawan memang akan jaga hati.

that's why they'll only said things that they feel i need to hear

hehehe.

if i'm in their shoes,

i might do the same.

i knew the what is the right thing to do

but i just could not get my mind to settle things up

and made a firm choice.

that's all.

ya.

perempuan bimbo i am.

lol.

except that i'm not blonde.

oh,

i've been thinking to color my hair.

eh,

ape jadah nye ah.

what about a nose stud.

eh,

ape kejadahnya semua ini.

lol.

*kau ingat i berani ke.main-main je lah*

everyday lalu depan counter sisley and warehouse kan

buat i geram giLE!!!!

i da survey sandals yang betul-betul suka!!

omg,i da la super susah nak suka sandals,

jadi bila suka ni,

macam nak beli je.

da la murah!!!!

tapi ..nnt kalau beli tiada duit la.

makan roti sambal bilis lah ye c.

*tapi sedap juga kan.lol.kena makan 5 bungkus la*

rindu singapore.

ee,,rindu redang.

ee,rindu krabi.

if i can,

i'll pack everything i need and head to anywhere i wanted to.

whoa.

it just great isn't it.

but, life doesn't work that way.

sebenarnya boleh..

tapi tu la..

financial is a big problem.

and and,

my parents pasti tidak akan bagi.

eh,rindu la

kehidupan dulu where i stay own my own.

sangat superb

walau hari-hari duduk terperap dekat rumah je.

hahahaha.

but it's great!

walau tade astro,

hari-hari duduk depan laptop

dekat living room

and main-main dengan lola.

surf youtube for n'sync/five/bsb song dan berkaraoke.

best dowh!

then beli nasi lemak dekat depan.

tak pun makan keropok lekor .

best la weh!!

best gile!!

tapi the best tempat mestilah casa v!!!!

awesomeness!!!

tingkat 9 yang super awesome!!

sebab bilik i tade tingkap.

ada sliding door.

fuh!!!

memang syiok!!!

boleh nampak klcc,

kalau ada firework pun bole nampak..

boring-boring pergi main buaian.

best lah.

best!

sejak duduk rumah ni.

i spent most of my time dalam bilik.

sebab da biasa sewa rumah duduk bilik je kan.lol

*bongek eh*

ok,nite er..morning people!

i need a good rest.

i perlu berdiri untuk 8 jam esok.

~toodles.

Friday, April 16, 2010

::fried chicken::

everyone,

meet c,the chicken!!!!

lets scream out loud

"c is a chicken!c is a chicken!chicken chicken chicken chicken"

when will you make up your mind??

duh.now,you're making me annoyed c.

seriously.

damn.

::funneh::

makin lama makin syiok

pulak keje.hehehehe.

walaupun hari-hari kaki sakit

sampai bengkak.lol.

tapi best

sebab keje ni relax

and best lah.

kira stock,letak price tag,

letak sensor.

sangat fun!!

and and ironing!!

wooh!!

siap i boleh saje2 letak steam tu kat muka

tapi diingatkan ye..

itu tindakan yang kurang bijak.

sebab PANAS!

ya,tangan da banyak kali kena steam.

nasib masih mentah.

bwahaha.

kawan-kawan pun best kt sane..

walaupun kawan baru 2 3 ketul je kan..

tapi best la diorang..

fun.

stress free work.

hehe.

accept bila ramai customer,

dan i seorang je kena jaga,

jadi macam huru-hara sikit.

ya la..

ramai nak cater.

tapi,

one thing yang i tak boleh jawab,

bila orang tanya,

"kalau badan macam i,pakai size ape?"

ok,that's the hardest thing to answer.

especially

bila i tak pandai nak budjet size badan mereka.

if yang slim ok,no hal.

kalau yang groovylicious tu tough.

but one thing i realise,

i lagi suka

buat kerja belakang tabir.

i'm not keen on meeting the customers.

i bukan jenis yang suka buat sales lah jawabnya.

tak sesuai jadi front liner.

sesuai jadi di belakang pembikinan filem.

hehehehe.

dekat tempat keje

ada dua orang kawan yang boleh la rapat.

m and t.

ni muda lagi dua-dua.

baru 20,21 la macam tu budak-budak ni.

diorang sangat baik.

in terms of kawan la i mean.

kelakar,and fun.

dari first day itu lah geng makan,

geng gelak-gelak.

tapi lepas ni m je tinggal sebab budak seorang

lagi tu dah pindah pulak tempat lain.

kalau diorang tade,i makan seroang je.huhu..

kawan ngan adik-adik ni sangat best.

rasa muda kejap.

hehe.

i'm not an open person.

nak kawan dengan orang payah la..

da la berat mulut kan.

pemalu*sepak kang*

ye la.betul ni.

memang tak peramah sebab malu nak cakap dengan orang.

da jadi fasi berapa tahun pun memang macam tu jugak.

tak boleh nak ubah.

lol.

tapi dengan budak dua orang ni

rasa sayang dengan diorang.

hehe.

it's a great experience to know them.

i bila orang tak buat hal dengan i,

i ok je.

but bila someone push the wrong button,

then i'll be a godzilla to them forever.

not much of a forgiveful person eh.

yah.

forgive but never forget.

unless they're out of my life,

then that's when i forget.

i don't know why.

that is just a part of me that i don't even like.

i have issues on trusting people.

and i'm very selective of with whom

i befriended with.

not in terms of how good or how bad they are.

but in terms of our chemistry as friends.

hehehe.

i don't care what my friends like

or whatever bad things they did.

as long as we have the chemistry,

i ok je.

ON!!

hehehe.

eh,susah eh ada this one part of you

that said,

"forgive but not forget"

sometimes,ok,all the times

i wish i'm being more open

and jenis yang "tak kisah"

buatlah apa je,

then i akan "tak kisah"

semua pun "tak kisah" lah.

lol.

life would be so much easier that way right.

oh,that should be in my prayer eh.

*eche,banyak prayer kau*

Dear God,

if you happen to read my blog,

then i hope you get to read this post.

i wish to be more of a "tak kisah " person.

amin.

love always,

-c-

okok.

harap-harap Tuhan akan dengar isi hati i.

heheheheheheehehehe.

*bongek lah perempuan ni*

life is getting harder as usual.

seperti biasa.

i yang tidak kurang kesabaran ni

Tuhan suka bagi situasi yang memerlukan

kesabaran yang super maximum.

TAPI

nasib baiklah

kechickenan diri yang dulu

berjaya dikurangkan

dengan macam-macam cara.

jadi,

salah satu cara itu

telah berjaya mengurang impact nye ya.

lol.

eh,eh,tukar topik tukar topik.

i mau beli seluar ada satu nie.

sangat suka.

colour mustard!!!

sangat loike very very much!!!!

suda reserved.yah!!!

duit tade ade hati mau shopping eh.

*dasar materialistik*

but overall,

work s great!!!

conclusion,

the lesser time i spend at home,

the happier everyone is.

redang oh redang.

when will i see you.

ouh ouh,

krabi lagi.

eh,

nz is stil number one.

dear nz,

no matter what other people said about you,

don't you give up on me ok.

jodoh kita insyaAllah ada.

jangan risau.

you tunggu duit i cukup,

nanti i pinang you ok darling.

beri semangat pada i now darling.

i semangat pergi keje cari duit untuk bersama you nanti.

much love,mmuah mmuah!!

i know it seems like an impossible mission.

but i always remember,

"nothing is impossible to a willing mind."

one day,

i'll be there.

when everything else failed,

i know you'll stay.

*sebab you tak boleh lari pun.tad kaki.wakakaa*

ok,it's 4.15a.m.

toodles~

Tuesday, April 13, 2010

::error parteehh::

banyak betul error

in most of my posts.

kan.

bwahaha.

what happened to the typing skills???

T_T

tapi hari ni perempuan ini

berperasaan sangat syiok.

sebab dapat tengok tv.

eh,bye.bye.

kena cepat.

if not kena berebut dengan ayahanda untuk remote.

~toodles

Sunday, April 11, 2010

::c b g::

cute tapi gay.

dang.

cute ok.

sangat!!

super hot!!

tinggi,

style,everything!!

bila dia senyum tu,

macam nak gugur jantung..

sebab comel sangat!

dia memang hensem.

yeah.no doubt.

tapi i doubt kejantanan dia.

-_-"

belum ada rezeki lagi..

nogha was right.

God gave a bengkang bengkok tunnel,

so i havent get to see the exit yet.

bwahaha.

what a super long tunner i have here.

and i can't even use the google map.

*sigh*

::hep hep t you::

okokokok

tajuk post sangat macam apakah ini kan.

sepatutnya kena tulis

"happy birthday to you"

ya.

selamat hari jadi adinda tersayang,

kakanda akan sentiasa mendoakan adinda.

echecheche.

*sila muntah sekarang*

ya..esok mahu beli hadiah untuk adik.

last year dah bagi purse pink.

sebab dia memang suka sangat pink and gold.

tapi paling gila pink lah.

kalau mak ayah belikan baju nampak yang

pink tahu lah siapa yang punya.tak payah sibuk

nak cop-cop.itu memang perempuan no 2 yang punya.

hahaha..

ee..patut scan gambar si jordan ini dulu masa

kecik-kecik.

nanti i scan and upload.

gosh.

dia sangatlah super duper muper cute!

rambut dah lah curly abes berpintal

yang tak payahlah sibuk kau nak cuba sikat

buat sikat kau patah je ok.

sihat macam anak gajah.hahaha

sebab dulu i super kurus,

nak dukung si baby debab ni sangat lah payah.

tak larat.

lagi-lagi dia ni masa kecik suka gigit orang.

jadi kena hadapkan dia ke depan.

nasib dulu tiada muscle bagai kan.lol

so baby sister,

happy 15th birthday!!!

gosh.

you're now 15th.

a teenager.

but still in my eyes you're still

a 2 years old.a baby.

jangan nak berangan nak ada boyfriend.

nanti i kejar dengan hanger parkson.

i love you a lot!!!

i know i adalah sangat super duper garang.

bwahahaha.

tapi i nak you tahu

*walau you tak tahu sebab you tak suka facebook/blogging

except when it comes to anime/manga/youtube.*

you're everything to me.

i sanggup buat apa je untuk you

kecuali basuh pinggan,sapu rumah,lipat baju.

itu ada duty roster ok.

kena adil dan saksama.

selain itu i sanggup.

much love!!!

gud luck in your pmr.

ganbatte!!!

and may you become a great violin player!!

mmuaah mmuaah mmmuah!!

i tetap suka peluk cium you kan

walau you akan kata

"fatin dah besar la.."

bluekbluek!!

suka jugak!!.hehehehe.

dari dulu,

i suka panggil dia jordan.

tapi i seorang diri dalan hati saja.

sebab dah biasa panggil atin.

patut panggil bella kan.

mana tahu ada edward cullen datang nnt.lol

sekarang dia dah tinggi dari i.

-_-"

okokokok,birthday you.

xpe,i kasi can.lol.

hugssssssssssssss!!!!!!!

Saturday, April 10, 2010

::posh boutique::

oh well,

actually, the place i'm working now

was far beyond posh ok.

lol.

but it was quite fun.hehe

it's like playing posh boutique game for a month.

hahaahaa.

eh, ya.

i'll be doing this only for a month.

but the major disadvantage of this job

is the long hours of standing.

gosh.

my feet's swollen till now.

i feel like asking everyone's there

"how did you guys do it?"

"gila lah korang ni."

*sambil bagi tepukan gemuruh*

as i said earlier,

this jb is quite fun macam main game.

haha.

we check the stocks,attain to the customer's need,

open the bills and so forth.

but now,

after i tried using the steam iron

for the first time.

gosh.

sangat menarik.

jadi tiap kali tiada customer

i took out the iron and start ironing

every single clothes i could get my hand on.

lol.
ya la..jakun sikit.

first time guna steam iron yang gabak tu.

not the normal steam iron dekat rumah punya ok.

and as usual,perempuan ini

pasti akan teriron tangan sendiri.

ya..macam steam fish ok.

nasib hanya half done.

kalau well done,

say bye bye to the fingers.

so now,

starting from first day,

i got to know a few of the people who works there.

name it lah dude.

jaga ada.cleaner ada.

promoter yang lagi tua/muda.

floor manager,and so forth.

but well,

as it's the nature of human being

where they just love to look down on the promoters

*i just don't know why.*

so,the higher ranks staffs are a snob.

but only some of them.

most of them are quite ok.hehe.

and and when the customer comes into our counter,

i akan greet them dan siap macam orang jepun lagi

tunduk hormat.

bwahahaha.

i just don't know why,

dulu time i jadi prefect dekat high school,

everytime greet cikgu,

akan buat macam tu juga.

for case sekarang,

maybe kiss ass lah sikit.

nak suruh orang beli kan.

hahahahhaha.

but i suka je buat macam tu.

and nanti customer pun akan tunduk juga.

hehehehehhe.

so,kita boleh built rapport dekat situ ye.lol.

and dari azali i just love fashion so much.

ya la,dulu nak jadi designer kan..

but my parents just could not understand me

ok,jadi i treat all the clothes macam baby i..

oh sangat sayang mereka semua.

especially yang satin dress tue.

gosh,

kau tau tak rasa dia macam mana..

i can make love to them 24/7 baby!!!!

*ok,ok,that's overrated*

lol.

and and,

there's one time,

i got to meet the edmundser owner.

i macam gosh.

mula tak kenal la.

as edmundser's counter is just right sebelah counter elle,

so,

ada one time ni,i seorang tolong kakak sebelah jaga counter tu

jadi,ada this one botak-botak guy

datang and asking for the kakak,

then i said she's out for her dinner break

and so he left her a message through me.

jadi bila kakak tu kata that's her big bos,

"dialah mr Edmund"

i was like

"ya ka!!!"

i heard he has his own factory.

gosh.bestnya lah ko kan.

though his focus is more on formal clothing

macam raoul la ni,tapi the quality was ok jugak.

i tak tahu kenapa i sangat suka jumpa designer.

macam SANGAT suka.

SUPERAWESOMECOOLNESSTERBAIKLAH punya suka ok.

everytime lalu depan zang toi punya section,

i macam fuu..terliur-terliur..macam nak gigit-gigit.

tapi he's not my favourite designer..

ikalau yang muda-muda ni i suka

zery zamry.hehe.

design dia sangat super koolness perhentian.

kalau yang tua sikit,

mestilah bernard chandran.

dulu siap berangan nak buat intern dekat

butik dia ok.

tapi,

i actually paling suka vera wang!!!

hhehehehehehehe.

i memang suka bridal collection dia..

kalau lah i pandai menjahit kan kan..

should be awesome if i can have my own clothing line..

*berangan lah perempuan*

eh,you tau tak..

your designs are your baby ok..

jadi i sangat super jealous dengan designer yang ada ni.

sangat super awesome when they get to pursue

what they really wanted in life.

agaknya kan..

if get to meet vera wang in person..

mesti pengsan-pengsan kan..

eee..seronoklah!!!!!!

*berangan memang seronok*

haishh..

dah lama tak conteng blog,

i jot down craps je lah ni semua.lol.

ttyl~toodles.

Tuesday, April 6, 2010

::stuff and all::

why is nz is not my birthplace.

*then i'll be hoping to migrate to other country to.lol*

ok,ok.

nz,it still my ultimate dream!!!

wee.

so,

i'm going to find a job(real job)

where i can jumpstart my dream to

migrate to nz.

well,

that is real.

:)

::fruit punch::

yeah!

at last i manage to find a part time job

for the time being.

but i wont tell you where.

nanti semua datang.

lol.

ok,ok.

counter ELLE.

hhehehehe.

actually i was applying for the part time job at PROMOD,

and the person in charge called me this morning

asking me to come for an interview.

oh well,

not really an interview as all she's asking is where do i live,

am i ok with the job as a part timer.

oh well,

cause i need a job asap.

i wont mind.

hehehehe.

so,she said that elle,promod,and cortifiel

*i dont know whether i spelled the last on right*

are from the same company

and elle counter in parkson is in need of a part timer asap.

*oh,just like me.lol*

so, i'll start working from tomorrow.hehehehe

and and,

cortifiel is having a massive sale!!!!!

omg!!!

if only i have the money to buy.

dang.

elle is having sale too.

but sadly,promod is not having any sale.

just the normal "best buy"

section.

which the sizes are way way bigger than us.

BUT,if you manage to find one that suit you well,

congrats!

actually,i wanted to ask whether i can get a staff discount

if i wanted to buy promod or cortifielwhateverthenameis.

*work with benefits eh.lol*

so,rm5 per hour.

oh well,

just for the sake of this month.lol.

heeheee..

but i love clothes!!

so i wont mind.

and and the girl from the elle counter said,

i don't have to wear the formal shirt.

*well,maybe she said.maybe*

just come tomorrow dressed up in black to be safe.

and as usual,what ever i do,

never gets my father's approval.

hahahaha.

mum was ok.because she knows this is only

temporary.

ya la..

after all,

if i don't work,

who's going to pay my bills.

-_-"

heheheheheehe.

so,

come to parkson pavillion.

they're having sales.

oh,by the way,

if you ask my opinion on which parkson i

prefer to shop.

parkson in klcc is number one.

but parkson pavillion is ok too..

but the atmosphere of parkson pavi

is better.looks cosy.

because of the lighting i think.lol.

pavillion and klcc..

hurm..

if only i can land a job by the beach.

*in your dreams nagyaw.in your dreams*

Sunday, April 4, 2010

::you.congrats::

ok,

so i heard a news yesterday.

regarding my first love.

his married now.

baru je.

congratulation you.

and malam tadi,

siap mimpi jumpa dia.

siap i tanya

kenapa tak jemput.

lol.

hurm..

ok,boleh nyanyi lagu better in time ni.

lol.

kidding,kidding.

i tak rasa sedih..

but i wasn't really happy neither.

eh,macam jahat je i kan.

ish ish.bad nagyaw.bad nagyaw.

haha.maybe biase je kot.

yang lain rasa itu kita simpan

dalam peti ya adik-adik sekalian.

wishing you all the joy in this world,

and semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

and produce a lot of cute babies ok!!!!

loads of love for both of you

God bless!

::make love not war::

for the love of our mother earth.

*chewah*

now,i'm very keen on travelling.

dari dulu memang suka travel pun

sangat-sangat.

tapi jarang-jarang dapat pergi.

and financial pun tidak mengizinkan.

now,

i'm an official member of couch surfing

oh yeah!!

doing both surfing and hosting.

surfing-you are the one yang travel and need a place to crash

hosting-you yang sediakan tempat nak lepak tidur pun boleh.

lebih kurang macam tu lah concept nya.

i dah peanh dengar da 2 3 years back,

now baru macam semangat nak make it real.

bwahaha.

lagi-lagi since i'm very determined to move to nz.

yeah..!!!

if only things are easier.

ok,next next.

so,anything you want to know more about how this website

or concept work,

just click the above link

or if it failed,

just google "couch surfing"

i malas nak terang panjang-panjang di sini.

so,

let's make love

i mean friends baby,friends.

but love is way better than war right.

me and nogha both decided to befriend the whole continent

oh yeah!!!!

so, hello world..

my name is "c".

nice to meet you.

~toodles

::who's line is it anyway?::


the eligible nagyaws(not a girl not yet a woman)

so,who's the next member of MAH.

(married and howt)

dang.

definitely i'm the last one.

(&(*^%$#@




Saturday, April 3, 2010

::oh happy day!::

today was awesome!!

totally super cool.

pergi wedding ita dekat putrajaya.

but before that.

terpaksa bergebas ke alamanda cari wedding gift.

kan.

perempuan ni memang.

suka buat kerja last minit.

dengan baju kebaya pergi alamanda.

hadei.

semua pun pandang.

malu gile.

terus jalan macam penguin laju-laju

tak tengok kiri kanan.

then dapat jumpa and borak-borak

dengan mel,mun,zuret,fyra n bf,niss and bf.

omg,

kepochi betul semua orang.

ya la kan.

jarang dapat jumpa.

pot pet pot pet semua pun nak cakap.

hehehe.

dulu kitorg datang kakak ita yang kawin.

now,

ita pulak.

isk..isk..

ita da besar..

wuuwuwuuwu.

lepas ni kalau one of my bff kawin,

mesti lagi terharu..

mesti dari engagement day,sampai hari nikah

i akan menyebokkan diri dekat rumah yang berkenaan.

ya la..

bff sendri kawen..

mesti rasa macam huuu...da besar semua.

lol.

then,

lepak dekat kedai mamak area subang

sama abang long dan adik beliau and zuret.

borak lah macam-macam.

then, abg shaq pun join.

duduk lagi 2 3 jam situ,

then decide pergi karok pulak dekat sunway.

sebab red box mahal sangat.

so,

karok dekat amp square sahaja.

tak lah murah pun.

murah sikit je dari red box.

karok pakai baju kebaya eh.

bwahahaha.

berapa kali dah pakai baju kebaya pegi

tengok wayang lah,

karok lah.

dang.

macam era 60-an.lol.

tapi selamba je lah.

nak karok punya pasal.

hehehehe.

rindu zaman study.

rindu sangat!!!

rindu semua orang la!!!

*orang jobless mmg macam ni.gedik!!*

Friday, April 2, 2010

::imysm::

my imysm(i miss you so much) syndrome

is driving me insane.

pffftttttttt!!!!!!!!

kenapa tiket mahal.

kenapa.

kenapa.

*(&$@#$%^&*

::yes,so::

got to go.

sleepy.

toodles~

::new webbie::

ok,here's a new website for you guys to jiggle and miggle.

it's called "ivillage"

you guys can check out for yourself ok.

it has tons of info basically

related to women.

but guys can chekidout too.hehe

oh,

here's an interesting info on men.

click this-->"Ten signs he's about to cheat


"

Thursday, April 1, 2010

::belasungkawa::

takziah buat keluarga din beramboi.

life is short isn't it.

al-fatihah.