Thursday, April 22, 2010

::lately::

yeah.

lately,

i'm very lazy to update.

bwahaha..

what to do.

oh oh..

i got some updates to jot here!

okok..

yesterday,

*macam essay ni pulak*

semalam me and machik gaga

went to ou jalan-jalan.

now,

except area damansara,

area kl and subang kami dah bosan.

tapi,

jalan-jalan without hala tuju di ou pun bosan juga.

so we end up at ikea makan meat balls!!!!! yang super marveles!

and and we watched "date night".

omg!!!

that movie was super awesome!!

it's super hillarious..

i don't know bout you guys..

but for me,

i can't stop laughing

from the beginning till end.

oh,fyi.

if you planning to watch it on your first date,

REMEMBER!

that is a very bad idea.

you will laugh terribly and might as well

let out a snort in the process.

*luckily,i didnt.lol*

it was a very refreshing night i had!

hehehehehe..

dah lama tak tengok wayang,

jadi,

you know..

loser lah weii..

bayangkan..

i havent go on a date for a freaking 8 months dude!!

gile loser!!

you know,

i terasa sangat lah merindui zaman muda remaja..

bila ada orang bagi kau lagu semua jadah itu,

comment dekat friendster bagai-bagai,

itulah inilah..

great eh..

made you feel so young.

now,

jangan haraplah kau nak dapat semua itu.

itu namanya fantasi.

childish.

tidak professional.

semua yang kau nampak,dengar kau tak boleh

sentuh.

hanya boleh fahamkan dan diam.

eh,eh,dah menyimpang.

okok.

actually,

i nak cakap,

someone,

gave me a song..

dia nyanyi sendiri,pakai gitar.

lagu "dealova".

terus i rasa macam sesak nafas.

jantung terhenti 1 saat.

dalam banyak-banyak lagu,

jangan kau bagi lagu tu.

sebab kau akan bunuh i.

lol.

macam ape kejadah lagu tu boleh bunuh-bunuh eh.

literally ok..mane ade betul-betul.

*tepuk dahi sekarang*

it was a very bad choice of song.

munking sebab sekarang

i layan paramore.bwahaha.

lol.ok,kelakar.lalalala

but it was nice of him.

thank you.

sudah lama tiada orang bagi lagu-lagu pada i.

ya la..dah tua kan..zaman muda sudah berakhir -_-"

ok,next.

as usual.

the only question that no one should ask me

is about marriage.

jangan tanya soalan kawen.

itu soalan mintak penyepak.

faham.

i bosan.bosanbosanbosan faham.

macam tak ada soalan lain nak tanya.

rasa macam nak masukkan penyapu dalam mulut

puaka-puaka yang bertanya.

baik kau tanya,

hari selasa beli sepuluh meatballs bayar berapa?

dengan senang hati i akan cakap,

siap buat announcement 10 kali.

rm9.00 je.

ok,

i nak tengok tv.

tv dah rindu i.

hehehehe

i sangat super happy entah tak tahu kenapa.

maybe sebab dah nak time of the month.

jadi,malam ni malam yang baik.

esok,mula lah ribut taufan emosi tak habis-habis.

)*(*^%$#@Q.

ok,ok,tengok.

0 Comments: