Wednesday, June 9, 2010

::berapa tahun..?::

facebook do wonders.

eheh.

dah 12 tahun tak jumpa kawan

sekolah rendah.

kat fesbuk jumpa balik.

pastu masing-masing

nak gelak sebab rupe masing-masing dah lain.

pastu ingat balik zaman sekolah dulu

selalu saling membuli.

selalu nak compete dalam semua subjek.

hahaha.

pastu soalan first mesti nak tanya

dah kawin belom.

-_-"

ee,tibe-tibe nampak nama ex bf masa sekolah rendah.

*which i never considered as bf pun sebab time kanak-kanak kan*

and he's married!!!

hahahaha.

and yeah.

ultimate frenemy no one.

telah berjaya dijumpai dalam facebook.

bwahahaha.

boleh tak i nak balas balik

nak cubit dia sampai lebam

sebab dulu time darjag 5 dia cubit i sampai lebam

tangan i.

ee..jahat.

oh ye.

i cari-cari kawan i yang duduk sebelah i masa darjah 6.

sebab i selalu buli dia dulu.

sangat baik dia.

sentiasa bersabar walau kena buli dengan i.lol.

ok,off to bed.

~toodles

0 Comments: