Thursday, July 15, 2010

::patience has limitation too::

i just want to feel ALIVE right now.

that's all.

rimas.

bosan.

mulut laser tidak berjaya diaktifkan sebab malas.

demam.

malas nak fikir and whatsoever.

makan butter milk chicken memang menakjubkan!

dengan sebelum itu perut diisi

dengan keropok lekor dari laksa shack

bersama ice lemon tea,

kemudian dengan 2 scoop ice cream dari baskin robbins,

gelak ketawa tengok she's Out of my league dengan lady gaga,

memang superb!!!

dan sebelum itu dapat jumpa jujuwet yang da makin tembam ;p

makan nasi dengan lauk ayam masak lemak cili padi,

pergh!!!

fabulous!

sekarang,

dalam otak i,

cebu,please make my dream comes true.

i perlukan kau dan redang dan krabi.

tahun depan.please.

please make my 25th year fantabulous.

just as i thought my 23rd year's nightmare has ended.

24th year is not really promising.

makin entah hape-hape i tell you.

but in a way,

bila orang kata,ada hikmah.

ya,mungkin.aku percaya tu.

ada hikmah.

hikmah untuk aku bangkit,

terus jalan,dan tak perlu lagi nak ada pitstop.

i just don't have the gut yet.

it's freaking lame i know.

lepas ni aku nak terus lari.

*selain boleh kuruskan badan.lol*

dan please,

talk to the hand.

by next year,

it'll be a different thing.

tahun ni aku sabar dan habiskan apa-apa yang patut.

sebab tahun depan,i have made up my mind.

i have several outragous plan yang memang superb

*pada pandangan mata sendiri.lol*

now i'm starting to believe,

after i met ken,the guy that just came back from nz,

dreams do come true.

it'll be just a matter of time and hardwork.

and in the mean time,

i just need to believe in myself,

i can do this.

I CAN!!









aku janji

0 Comments: