Monday, July 5, 2010

::today was so-so::

today was so-so.

nak cakap pun malas.

hahahahaha.

sebab geng tade hari ni.

jadi boring.

tak dapat nak borak2 pasal cara-cara untuk makan ikan terubuk,

kek lapis sarawak

pasal sabah..

hikhik.

bila jumpa orang yang sangat banyak

things in common dengan kau,

kau pasti rasa teruja.

macam i!

bile nk pegi closing,

die pakai perfume semata2

takut i tak tahan bau peluh die,

i rasa macam

"kelakar gile kau nih."

hahaha.

lepas ni nk tanya,

"kau suka pegi cuti-cuti2??"

jom.pegi cuti.

i really need a vacation asap.

hehehehehehe.

for future reference Tuhan,

boleh increasekan intake member2

from nz x?

boleh la i amek tips banyak -baaaanyaak dari mereka.

sebab bila jumpa seorang yang baru balik dari sana

after 15 years of living there,

i super teruja!!!!!!!!!!

terus dalam hati,

"this is it."

macam calling-calling je destiny itu.

lol.

omg,am so freaking love to exaggerate things.

bwahahaha.

* who cares.duh*

so, i memang percaya pada fate and destiny.

jadi,

maybe that ultimate dream akan jadi kenyataan.

who knows.

i memang akan super persetankan semua yang orang setan cakap.

i tetap akan pursue this one sweet fabulous idea of mine.

hahahaha.

ok,takde la fabulous mana.

and it might be scary.

but,

if i havent try,

how will i know right.

ah,God will definitely hiding my biggest prize somewhere.

eeee...can't wait!!

*eche,padahal jauh lagi*

eh,eh,

i nak amik anak angkt mat salleh la..

mata biru,

rambut blonde,

pipi tembam,comel,

rambut curly macam justin timberlake.

ok x??

lol.

and and nanti bila die tanye why he's different from others,

then i'll say to him that,

"mummy wants JT but he's not available.but you are."

kejam ah.

hahahaha.

jangan lah kau percaya ayat karut i.

tapi baby boy with curly blonde hair,blue eyes

are definitely in my top list darling.

at least,

i don't have to worry if i cheated on him.

xD

0 Comments: