Tuesday, March 15, 2011

senyum

noes.

can't smile.

nak habiskan duit nk pegi facial,

cari gym.

tak nak simpan duit untuk kawin.

tahun depan baru start simpan.

hahahaha.

tahun ani aku nak buat suka hati kepala lutut aku je.

sebab suka hati aku lah nak buat apa.

this year is fill with rage.

aku pun tak tau mane datang.

maybe sebab tahun lepas dah lost capability to be angry,

terus tahun ni dia keluar macam gunung berapi.

simpan lagi,jadi lah macam ni.

nasihat aku,

nak marah,marah je.

nanti kau simpan-simpan stress.

ok,nak makan.

gila ni sudah 2 hari muka ketat takde mood.

the only thing i want to do now is a vacation.

free from everyone.

weeehuu!!

sebab aku nak listdown kan satu2 ape aku kena buat

at work,life,so forth.

nak kena organize balik.

hectic.

*echewah*

something is missing.

and i need to find the missing thing.

if only i know what's missing.

okbai.

dah happy dah.boleh tahan sampai pukul 6 pm ~hoola dance~