Tuesday, May 10, 2011

::oh so hot!::

lately,the weather is increadibly hot!

makan durian lagi,memang extra hot!

makan cili lagi,ok,kau tambah sendiri ladar kepanasan dia macam mana.

hari ni online guna laptop pinjam dari dept sendiri

kerana perempuan ini tidak dapat menggunakan laptop beliau sendiri.

amboi,beliau,macam orang kenamaan.

*tak sedar diri golongan rakyat takda kolar je ni*

i don't know why im easily distracted nowadays.

and and so freaking tired everyday.

nak kata hari-hari angkat tong gas,tak jugak.

nak kata hari-hari pecah kepala nak fikir solution

kadang-kadang je la.

maybe it's because of age factor.

is it? T_T

beli vitamin bukan main.

makannye jarang-jarang.

no point right.

ok.toodles

Thursday, May 5, 2011

::i'm hairy.hug me please::



*yawn*